دسترسی به کتاب درمان شوپنهاور اثر ادوین د یالوم دانلود فایل PDF (با لینک مستقیم) – ویرایش جدید و بهبود یافته + مخصوص موبایل)
-یالوم در کتاب «درمان شوپنهاور» روایت جذابی از فیلسوف معاصری به نام فیلیپ ارائه میکند. او فردی منزوی و به نوعی شبیه شوپنهاور است، به یکی از گروههای درمانی رواندرمانگر مشهوری به نام جولیوس وارد میشود که خود به دلیل رویارویی ناگهانی با سرطان و مرگ خویش به مرور دوبارهی زندگی و کارش نشسته است.
-فیلیپ آرزو دارد به به کار گیری اندیشههای شوپنهاور، به یک مشاور فلسفی تبدیل شود و برای این منظور نیازمند سرپرستی جولیوس است. ولی جولیوس میخواهد به کمک اعضای گروه به فیلیپ/شوپنهاور بقبولاند که این ارتباط انسانیست که به زندگی معنا میبخشد؛ کاری که هیچکس برای شوپنهاور تاریخی نکرد.
-زبان یالوم زبانی شیرین و ساده است اما مسائل که به آنها پرداخته شامل تمام وجوه علمی است. تاکید یالوم در اکثر آثارش بر ارتباط اصیل انسانهاست. ارتباط آنها با دنیای فردی و اجتماعی و همین طور تاثیر اندیشهها در این ارتباطات. او معتقد است فلاسفه به نحوی درمانگر هستند، ولی درمانگرانی که شیوهای تلخ دارند و این روانپزشکان هستند که بایست کمی از تلخی آن بکاهند …
نمونه ای از نثر کتاب درمان شوپنهاور
جولیوس به اندازه ی دیگران بلد بود درباره ی زندگی و مرگ موعظه کند با رواقیونی که می گفتند «ما به محض تولد مردن آغاز میکنیم و با اپیکور که میگفت آنجا که من هستم، مرگ نیست و آنجا که مرگ هست من نیستم پس ترس از مرگ چرا؟» هم عقیده بود. در جایگاه یک طبیب و یک روان پزشک، این جور دلداریها را در گوش محتضران زمزمه کرده بود.
با اینکه باور داشت این تأملات موقرانه و غمناک برای بیمارانش مفید است، هرگز تصور نمیکرد برای خودش هم کاربرد داشته تا آن لحظه هولناک چهار هفته پیش که زندگی اش باشد. دست کم را برای همیشه دگرگون کرد لحظه ای در معاینات پزشکی معمول سالیانه پزشک داخلی اش هرب کاتس – یک دوست قدیمی و هم دوره ی دانشکده ی پزشکی – تازه معاینه اش را تمام کرده بود و مثل همیشه به جولیوس گفت لباسش را بپوشد و از اتاق معاینه نزد او بیاید تا …